Het gaat bijna beginnen!! - Reisverslag uit Markelo, Nederland van Cynthia & Babet - WaarBenJij.nu Het gaat bijna beginnen!! - Reisverslag uit Markelo, Nederland van Cynthia & Babet - WaarBenJij.nu

Het gaat bijna beginnen!!

Door: Cynthia en Babet

Blijf op de hoogte en volg Cynthia & Babet

05 December 2008 | Nederland, Markelo

Whoehoe!!

Jemig wat hebben we er een zin in.. We kunnen toch echt niet meer wachten! Nog 9 nachtjes slapen en dan gaan we toch echt.. Wat altijd nog zo ver weg leek komt nu toch wel erg dicht bij! Nog even aftellen....

• 04 December 2008 - 10:28

Lindaa,,:

Laat ik nou toch de 1e zijn.. Ook al is het nog niet zo ver, en zie ik jullie voor de tijd vast nog wel, ik wil jullie al vast heeeeel veel plzier wensen en maak dur een super tijd van daar in het lekkere warme Gran Canaria..
    Succes meiden ;)

• 12 December 2008 - 20:40

Coraaltje!!!:

heeee schatties!!!

het is bijna zover!!! zijn jullie dr al helemaal klaar voor? domme vraag.. dat waren jullie een paar maanden geleden al;-)
    ik hoop dat het een super mooie tijd wordt.. suc6 met de stagen.. en last but not least: GENIETZE!!!!

dikke kus corien

• 15 December 2008 - 15:52

Geertje:

Hee Babet,

Als het goed is ben je inmiddels op Gran Canaria! Hoe is het? Goed en veilig aangekomen? Je onderkomen bestudeerd? Bevalt het? Ik ben heel benieuwd naar je eerste indrukken en de eerste foto's.

Gr. Geer

Cynthia & Babet

Hello!! Nou voor stage gaan we dus drie maandjes naar het oo zo zonnige GranCanaria om te overwinteren .. En werken offcourse!! Via deze site kunnen we jullie een beetje op de hoogte houden van onze belevenissen enz.. Natuurlijk proberen we ook zo veel mogelijk foto's te plaatsen zodat we jullie lekker jaloers kunnen maken.. Liefs!

Actief sinds 04 Dec. 2008