Christmasss!
Door: Cynthia en Babet
Blijf op de hoogte en volg Cynthia & Babet
26 December 2008 | Spanje, Madrid
Hier weer een berichtje uit het zonnige GranCanaria.. Gister kerst gehad.. Maar echt veel merk je er niet van met dit weer haha.. We hebben gister gewoon gewerkt en savonds een geweldig kerstmaal gemaakt voor ons zelf,, Roerei, wortels en pasta.. Je zult wel denken, wat een combi, maar we vonden het erg lekker en dat konden wij zelfs niet fout doen! Deze week 2x uitgeweest in Maspalomas! Echt helemaal geweldig daar! Alleen jammer van al de proppers die je zo´´n beetje naar binnen sleuren.. Op de stage is ook alles goed.. We kunnen heel erg goed opschieten met al onze collega´s. Vorige week ook al ons kerstpakket gekregen! een hele doos vol met eten drinken champagne en wijnen! Doordat we met zo´n klein team werken, raak je snel aan elkaar gewend. Met het appartement gaat het ook goed, gister GROTE schoonmaak gehouden, wat ook wel erg nodig was. Je kon bijna niet meer door de woonkamer lopen zonder te struikelen! En jaja vanavond word onze wasmachine eindelijk gemaakt!
Nou verder hebben we eigenlijk weinig te melden, alles gaat hier zo z´n gangetje.. Nog even en dan vieren we oud en nieuw op het strand!!
Liefs Babet en Cynthia
28 December 2008 - 10:42
Anita:
Nou... zo te lezen ontbreek het jullie aan niets!!!!!!!!!!!!!!!! Kerst weer achter de rug en nu op naar het oud-en nieuw feest!!!! Knal het maar heel goed uit!!!!!!!!!!!!!!!!!
Liefs Anita -
31 December 2008 - 09:17
Jokehuisman:
Hallo Babet en Cynthia,
Lees tot nu toe alleen maar goede berichten. Fijn! Gisteren zag ik echter op het nieuws dat er storm is op Cran Canaria. Het zag er best dreigend uit moet ik zeggen. Hoop dat alles goed gaat met jullie.
Ik wens jullie een gezellige jaarwisseling en natuurlijk veel gezondheid, geluk en liefde in 2009!
Hartelijke groeten,
Joke Huisman
31 December 2008 - 10:30
Karin:
Hey babet,
Een hele fijne jaarwisseling..maak het niet te bond vanavond hé?! en een heel gelukkig 2009 toe gewenst!!
xxx Karin -
31 December 2008 - 12:10
Jan & Albertha:
heey babet,
wij wensen jou al vast een te gek 2009 toe!
en we hopen ook dat je het daar in 2009 onwijs naar je zin hebt!
liefs ouders
bert -
01 Januari 2009 - 12:49
Opa En Oma.:
lieve cynthia
wij wensen je een geweldig 2009 toe.
liefs en groetjes van opa en oma. -
01 Januari 2009 - 14:12
Geertje:
Heey Babet,
De aller-allerbeste wensen voor 2009! Dat het een knallend jaar mag worden. Cynthia, jij natuurlijk ook de beste wensen!
Groetjes Geertje -
01 Januari 2009 - 15:30
Tante Alies/Oom Arie:
Babet
We genieten van je berichtjes en wensen je een fijn 2009. -
01 Januari 2009 - 21:22
Dinie:
hallo dames wij wensen jullie een goed en gezellig 2009 toe en nog veel plezier daar groetjes dinie. hans. en de jongens